Cea mai mare declarație de

iubire pentru România

Despre Proiect

Cea mai mare declarație de iubire pentru România

Colecția Reușite Românești se completează cu încă un proiect de succes: Petrom, alături de Titi Aur și echipajul său, scriu “IUBESC ROMÂNIA” pe harta țării!

Statistics-ro

Petrom lansează prima campanie prin care ne arătăm mândria față de tot ce are România mai bun. Talent românesc, proiecte naționale, locuri unice din țară, artă locală și produse autentice sunt acum adunate în Colecția Reușite Românești.

IUBESC ROMÂNIA

Și pentru că România e o țară uimitoare, plină de reușite, ne-am hotărât să-i facem o mare declarație de iubire, adăugând astfel încă un proiect valoros la Colecția Reușite Românești.

Alături de Titi Aur și de cei mai buni instructori de la școala lui, împreună cu 5 dintre cei mai tari bloggeri români, plecăm la drum. Într-o coloană de mașini Dacia Logan, pornim prin țară și unim între ele zeci de stații Petrom, formând pe hartă mesajul “IUBESC ROMÂNIA”.

Fiecare moment al expediției de 4627 km poate fi urmărit online chiar aici, pe site. Zilnic, bloggerii te vor ține la curent cu ce se întâmplă pe traseu și în mașini. De la cei mai bine pregătiți șoferi vom afla ce înseamnă pasiunea pentru condus și cum se descoperă o țară când ești la volan.

Întâmpină echipajul Petrom în stații!

Dacă vrei să fii mai aproape de cei care scriu “IUBESC ROMANIA” pe hartă, hai în stații să-i cunoști și să primești autografe de la tot echipajul. Vezi aici exact pe unde trec și vino să-ți lași semnatura pe masinile cu care străbat toată țara.

Câștigă un curs de conducere defensivă!

Pentru cei care ajung în stații să susțină încă o reușită românească, am pregătit și un concurs special. Pot câștiga un curs de conducere defensivă la Școala lui Titi Aur, prin tragere la sorți, direct în stație (Vezi traseul).

Fii copilot în echipajul lui Titi Aur!

Sigur ai visat măcar o dată să te afli într-o mașină cu un maestru al șofatului. Ăsta e momentul să faci asta pe bune. Intră în aplicația de pe facebook.com/PetromRo și lasă un mesaj de încurajare pentru cei din echipajul Petrom. Rămâi conectat să afli dacă ești chiar tu noul copilot care pleacă la drum!

Se poate să-ți fi deschis deja pofta de condus. Intră aici să descarci tronsoanele preferate din traseul “IUBESC ROMÂNIA”. Fă-ți plinul de produse românești din gondolele aflate în stațiile Petrom și pornește pe urmele primului echipaj sută la sută românesc care face cea mai mare declarație de iubire pentru România.

Câștigă o DACIA LOGAN pe zi!

Odată ajuns în stație, alimentează de minim 50 Lei și intră și în tragerea la sorți pentru una dintre cele 65 de mașini DACIA LOGAN. În fiecare zi, o mașină își găsește câștigătorul. Stai cu ochii pe extragerile LIVE de pe facebook.com/Petrom și vezi dacă ești printre câștigătorii din săptămâna curentă.