Cea mai mare declarație de

iubire pentru România

Blog

Cel mai mare “Iubesc România”

Big__dsf3300
Avem o țară minunată, care merită redescoperită în fiecare zi, am văzut asta în anii trecuți prin Redescoperă România. Acum a venit momentul să pornim într-o nouă aventură: facem cea mai mare declarație de dragoste României și reușitelor românești. Cum? Printr-un road-trip unic, la finalul căruia vom scrie pe hartă “Iubesc România”.  

Echipa Petrom va fi formată din Titi Aur, cel mai cunoscut pilot român de raliuri din toate timpurile și instrutorii de la școala Titi Aur, împreună cu cinci invitați speciali: bloggerii Doru Panaitescu, Adi Mihăltianu, Răzvan Baciu, Oltea Zambori, Alex Ciucă.

Vom relata în fiecare zi a road-trip-ului detaliile expediției și vom afla împreună cum se descoperă o țară uimitoare atunci când ești pasionat de condus.

Te încurajăm să îți arăți susținerea pentru reușitele românești. Vino în stațiile Petrom, ia autografe de la primii români care fac cea mai mare declarație de iubire țării sau participă la noua promoție și poți câștiga o Dacia Logan în fiecare zi.

În plus, în stațiile Petrom te așteptăm cu cea mai bună selecție de produse authotone, pentru a sărbători împreună cum se cuvine reușitele românești.

Ești binevenit să ni te alături. Vizitează site-ul, urmărește pagina de Facebook sau pe cei cinci bloggeri pentru a afla din timp care sunt orașele prin care trecem. Sau, și mai bine, participă la concursul de pe Facebook și poți fi copilot în echipa lui Titi Aur.

Azi am pornit la drum!