Cea mai mare declarație de

iubire pentru România

Blog

Am pornit

Big_article22
După un drum nu prea lung, încheiem prima zi de “Iubesc Romănia” în Voineasa. Am ajuns exact înainte să se întunece de tot, așa că am avut parte de un drum încântator pe Valea Oltului și, apoi, pe Valea Lotrului. 
Traseul complet a fost București – Pitești – Rămnicu Vălcea – Brezoi – Voineasa. În total 250 de kilometri relaxați și foarte plăcuți. Adrian Berghea, instructor la Școala de Conducere Defensivă și Pilotaj Titi Aur, ne-a dat câteva lecții practice de condus defensiv, printre povestiri despre World Cup Rally sau alte aventuri. Suntem cu urechile ciulite de fiecare dată când spune ceva.

Răzvan Baciu ne-a vorbit despre drona cu care filmează, iar mâine o vom vedea la lucru prin împrejurimile stațiunii Voineasa sau a lacului Vidra, dacă vremea ne lasă. A fost, deci, o zi mai ușoară, de acomodare. 
Avem și un pont. Căutați cartea “Cum să devii campion”. E scrisă de Petre Cristea, primul și singurul român care a câștigat legendarul Raliu Monte Carlo. Se întâmpla în 1936, când a condus un Ford V8 modificat din Atena până la Monte Carlo, pentru câștiga proba specială și locul 1 la general.