Cea mai mare declarație de

iubire pentru România

Despre echipajul Petrom

Cea mai mare declarație de iubire pentru România

Colecția Reușite Românești se completează cu încă un proiect de succes: Petrom, alături de Titi Aur și echipajul său, scriu “IUBESC ROMÂNIA” pe harta țării!

Statistics-ro

Titi Aur - Românul multiplu campion național de raliuri

Din 1986 ne face mândri că suntem români. Atunci a debutat în Raliul Brașovului, la volanul unei mașini românești - Dacia 1300.

Pasiunea sa pentru condus poate fi remarcată și în afara competițiilor. De peste 15 ani, el este cel mai cunoscut trainer de conducere defensivă din România. Dovada? Cei 20 000 de cursanți pregătiți la “Școala de conducere defensivă și pilotaj Titi Aur”. O școală unde inveți nu doar să fii un șofer mai bun, ci și mult mai conștient de situațiile din trafic.

Adrian Berghea

Pasionații de motorsport îl știu pe Adi ca unul din cei mai buni navigatori care au activat în Campionatul Național de Raliuri. Este dublu Campion Național și participant în WRC, cu etape în toate colțurile lumii (Suedia, Grecia, Cipru, Germania, Argentina, Paraguay, Australia, Noua Zeelandă). Are o mie de povești, știe un million de locuri și e un pedagog înăscut. Din 2010 este instructor la Școala Titi Aur.

Silviu Moraru

Silviu, noul nostru pilot, este un alt campion. Are în spate 20 de ani de experiență în Campionatul Național de Raliuri, atât ca pilot, cât și ca navigator. Are 3 titluri de Campion Național de Raliuri al României (1 ca pilot, 2 ca navigator al lui Titi Aur) și este instructor la Școala Titi Aur de mai bine din 2010. La volanulul Loganului nostru nu pare să facă vreun efort, dar avem tendița să ajungem fix la timp. Ne-a câștigat încrederea după ce am traversat Bucureștiul în traficul de luni dimineață fără nici o emoție sau tresărire.

Doru Panaitescu

Ce se întâmplă când pleci la drum alături de un om care de 10 ani nu a mai petrecut un weekend acasă? Doar lucruri bune. Doru știe unde se mănâncă bine, ce peșteră poți vizita, unde poți găsi vipere sau căprioare, dar devine cu adevărat paional când vorbește despre păsări sau mâncare. Antreprenor, trainer, organizator de team-building-uri, bucătar… Puteți aflat mai multe despre el, în propriile cuvinte aici http://www.dorupanaitescu.ro/about.

Alex Ciucă (Hoinaru)

Pe net din 1999, un early-adopter, avănd în vedere că avea doar 11 ani. Muncește de la 17, când a început să câștige primii bani, din online. Fan FC Liverpool, Leo Burnett (omul) și Frank Sinatra. A trecut prin Școala Centrală, Școala ADC*RO, Facultatea de Litere, a fost implicat în foarte multe proiecte on-line și scrie pe www.hoinaru.ro

Răzvan Baciu

Olimpic la informatică, original din Vasliu, Răzvan a petrecut 11 ani ca angajat al Microsoft România înainte să se apuce de trafictube.ro, site-ul pentru care a devenit cunscut în online-ul românesc. Cum e covins că cel mai bine se exprimă prin imagini, filmează mult, inclusiv cu o dronă care are propria pagina de Facebook. Cealaltă pasiune este automobilismul, motiv pentru care conduce o mașină cu care ar putea participa la raliuri, în categoria N. Da, și mașina are pagină de Facebook.

Oltea Zambori

Nebuloasa e sibianca get-beget. Numele ei din viata de zi cu zi e Oltea. Crescuta la munte, langa Paltinis, adora solitudinea muntilor si uraste aglomeratia. E iremediabil indragostita de orasul natal si extrem de dezmagita de locuitorii lui. A venit in Timisoara in aprilie 2006, cu dorinta de a lua totul de la capat. Si tot asta face si in zi de azi. Se da pe net din 1997 si are blog din 2008. Adora sa descopere locuri noi, oameni veseli si lucruri romanesti de calitate. Din 2010 lucreaza exclusiv online.

Adi Mihălțianu (Xplorio)

Redactor-șef la ProMotor, unul din inițiatorii xplorio.ro, blogger pe http://zvoner.ro din 2005. Pasionat de gasirea unei noi povesti in fiecare loc pe care il viziteaza. Un iubitor al drumului, ii place sentimentul unei noi descoperiri, insa nu pleaca de-acasa fara un research serios legat de locurile pe care urmeaza sa le vada. Istorisirile pe care le imparte cu toata lumea sunt fabuloase, mai ales ca are marele dar de-a face conexiuni intre perioade istorice, oameni si locuri, servind tuturor imaginea de ansamblu. E chiar mai tare decat o Enciclopedie!